2 dagen Motorsport in Westeremden.

Westeremden- stond twee dagen op z’n kop door twee dagen motorgala wat iedere jaar wordt gehouden op het sportcomplex in Westeremden. Vrijdagavond werd begonnen met een jeugdklasse van KNMV waar de jongeren veel spektakel lieten zien. Zaterdagmiddag was de VTMB- klasse aan de beurt en ook hier lieten de rijders hun kunnen ook goed zien, zodat er vel werd gestreden om een plaatsje op het podium. Ook dit jaar voor het eerst in Westeremden was er demo team met Flattracks motoren te zien voor de liefhebbers. Ook de plaatselijke regio rijders uit het dorp lieten hun kunnen  zien voor de dorpsgenoten die in vele getallen er op afkwamen om hun idool aan te moedigen, zodat ze volgend jaar nog gemotiveerder aan het start zullen verschijnen, voor een plaatsje op het podium.