Feestweek Westeremden.

Het verlangen naar vroegere tijden. Dat is hoe nostalgie ook wel beschreven wordt. En wij maken voor u mogelijk om dit verlangen in volle glorie waar te maken. We duiken weer terug in het oude Westeremden met winkeltjes in de huizen, de kroeg op de hoek en ambachten in de straat.

Het voelt alsof we nooit weggeweest zijn, maar het komt er na 4 jaar tijd weer aan. De feestweek 2023 te Westeremden. Met dit jaar als thema, nostalgie!

Op Woensdag 12 juli trappen we af met een kindermiddag. Hier zullen Oud Hollandse spellen gespeeld worden, en het nodige knutselwerk zal worden gemaakt. Wees ook voorbereid op een Pubquiz onder leiding van de enige echte abt Emo. Voor de Vrijdag is een bierproeverij gepland, waarbij de smaken zeker zullen zorgen voor een nostalgische ervaring. Uiteraard zullen de toffe bands en traditionele straatjurering dit jaar niet ontbreken! De zaterdag activiteiten zullen georganiseerd worden door een combinatie van Orando, de sportvereniging en de feestweek commissie. We sluiten deze super gezellige week op Zondag 16 juli af met een kerkdienst.

Wij hebben er zin, en we hopen jullie ook!

De feestweek commissie.