Oude dorpelingen in kleur.

Soms krijg je foto’s toegestuurd van iemand waarvan je de familie niet kent ondanks dat ze geboren zijn in Westeremden. Ook nu kreeg ik foto’s toegestuurd dat dit mensen zijn uit Westeremden. De foto’s zou gemaakt zijn in de jaren 1930. Na navraag bij de oudste inwoner van het dorp bleek het inderdaad te gaan om dorpelingen die hier op de ingekleurde foto staan afgebeeld. De boerderij is herkent en het zou gaan om de boerderij van Tokkens/ Bottemaheerd.

Zangvereniging Excelsior jaar 1930

Foto nummer 3 zou Jan Timmer

Foto nummer 4 zou Bodiena Klein

Foto nummer 11 of 12 Grietje Smit

Foto nummer 10 mevr, Smit

Foto nummer 15 Jan Doorn

Foto nummer 5 Geert Doorn.

Helaas zijn hier maar twee oud dorpelingen herkent, het zou gaan om man/vrouw vereniging in de jaren 1930.

Foto nummer 9 Wieringa

Foto nummer 22 M Kuipers.