Oud Papier

Oud Papier

Westeremden-Ook tijdens de corona periode willen we graag het oud papier blijven verzamelen en inwoners de mogelijkheid bieden hun oud papier kwijt te geraken. Hiertoe hebben we enkele zaterdagen een container van Virol bij het haventje staan. De laatste keer bleek dat het oud papier brengen zo nu en dan tot overlast heeft geleid. Graag willen we u attenderen op enkele richtlijnen, zodat het voor iedereen prettig verloopt.

– Oud papier kan gebracht worden op de ZATERDAG tussen 9.00-14.00uur. Om overlast te voorkomen wordt gevraagd om niet meer op vrijdagavond of zondag oud papier te brengen.

In deze periode (tussen 9.00-14.0uur) komt er ieder uur even iemand van de ouders checken hoe het inzamelen verloopt (een check op dat er goed gestapeld wordt en geen overlast wordt veroorzaakt).

– De dagen dat de container wordt geplaatst zijn aangevuld met 9 januari, 20 februari en 3 april (i.v.m. het mogelijke extra oud papier door online bestellingen). Hieronder het totale overzicht van de container zaterdagen:

Zaterdag 9 januari

Zaterdag 30 januari

Zaterdag 20 februari

Zaterdag 13 maart

Zaterdag 3 april

Zaterdag 29 mei

Zaterdag 26 juni

– Oud papier graag in de container brengen, goed verpakt en zo ver mogelijk opstapelen zodat de container ook goed gevuld kan worden. Na wegbrengen de container weer sluiten. 

Zijn er vragen of opmerkingen, dan graag contact opnemen met de coördinator oud papier: ouder Mirjam Hoeksema (tel 06-46813237) of mailen aan directeur van Abt Emo:  Annemarie Nienhuis (annemarienienhuis@marenland.org).