Dorpswinkel in Westeremden sluit na 50 jaar.

Westeremden- De dorpswinkel in Westeremden houd vlak voor Pinksteren op met bestaan en wel op 30 mei. De eigenaren Henk en Renate van der Molen blijven wel op hetzelfde adres wonen. De winkel van de eigenaren was 50 jaar voor de Westeremders de mogelijkheid om in eigen dorp boodschappen te kunnen doen.

Met zestig vierkante meter winkeloppervlakte was de winkel niet groot, maar men voorzag zeker in de lokale behoefte. Dat de dorpelingen blij waren met hun winkel, bleek tijdens het jubileum toen de familie Van der Molen in de bloemen en cadeautjes werd gezet. Toen was het al de vraag hoe lang de zaak nog draaiende werd gehouden, maar inmiddels hebben de beide eigenaren de knoop doorgehakt. De winkel gaat nu definitief dicht. De laatste tijd is er dan ook weinig meer ingekocht en de zaterdag voor Pinksteren is er voor de laatst gelegenheid om er nog iets te kopen.