Huisartsenpraktijk Booij & Wierenga

DE LANDELIJKE MEDICIJNGROOTHANDEL HEEFT LEVERINGSPROBLEMEN DOOR LANDELIJK HAMSTEREN. WIJ KRIJGEN NIET ALLE MEDICATIE VLOT GELEVERD. MOCHT U NOG GENOEG IN HUIS HEBBEN, KOM DAN NOG NIET UW BESTELLING OPHALEN.

VANWEGE DE MAATREGELEN OM DE CORONA INFECTIES TE BEPERKEN IS ONZE WERKWIJZE DE KOMENDE TIJD AANGEPAST.

Houdt u aan de voorzorgsmaatregelen die door het Rijk worden geadviseerd.

Bekijk voor informatie THUISARTS.NL (https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus)

Wij proberen weinig mensen op de praktijk te ontvangen. Wij zullen meer telefonische afspraken plannen. Niet spoedeisende afspraken op de praktijk zijn de komende tijd niet verstandig. Uiteraard in het belang van uw en onze gezondheid. U kunt bijvoorbeeld uw afspraak voor bloeddrukcontroles of controles ivm suikerziekte afzeggen.

In het kader van zoveel mogelijk thuis blijven, zeker bij luchtwegklachten  en het vermijden van sociale contacten vervalt het Inloopspreekuur op dinsdag tot nader orde, spreekuur uitsluitend volgens afspraak,  tenminste tot en met 7 april !                                                              

Afhalen van medicijnen en contact met de assistentes aan de balie:

Houdt u bij het afhalen rekening met afstand houden tot andere personen ( advies 1,5 meter ) en de assistentes.

Het is ook mogelijk de medicatie in ontvangst te nemen via de schuif links in het voorportaal zodat u niet verder de praktijk in hoeft.

Bestel medicatie bij voorkeur via receptenlijn of website; inleveren lege doosjes geeft mee risico op besmettingen