Struinroute met Abt Emo.

Westeremden-Zaterdagmiddag 5 oktober organiseert de dorpsvereniging Orando een Stuintocht rondom Westeremden over de maaipaden rond om het dorp. Het wordt een uitgebreid festijn met muziek, theater .

Programma luid als volgt.

13.30 uur: word er gestart vanuit het Dorpshuis. Er zijn presentaties en een informatiebord over de wandeling die wordt onthuld. Rond 15.00 uur start de wandeling . Tijdens de wandeling kunt u genieten van het prachtige landschap rond om Westeremden. Rond 16.30 uur zijn we terug in het Dorpshuis en kan er worden nagepraat. Aansluitend wordt er gegeten. De Struinroute word organiseert door werkgroep Westeremden.

Opgeven voor 28 sept.

Let op, opgave vooraf is noodzakelijk. Mailt u voor 28 september naar orandowesteremden@gmail.com en geef aan met hoeveel mensen u komt en of u gaat wandelen en/of ook eten. Er zijn geen kosten aan verbonden.