Geslaagde vierdaagse feestweek in Westeremden.

Westeremden- De vierdaagse feestweek zit er weer op voor het dorpje, hoogtepunten waren een optreden van de rock and Roll band The Green Dogs en zaterdagavond als afsluiter de cover band Level-Up. De feestweek begon woensdagmiddag voor de kinderen met een laser gamespul en een knutselmiddag, Avonds was het aan de volwassenen om hun kennis te testen voor een Pubquiz wat zeer spannend was. Donderdagavond kon men mee doen aan een spelletjesavond die verzorgd werd door de stratenteams waaronder hoefijzer gooien en een rodeo spel bij een dorpsgenot op de rug. Ook heel leuk uitgebeeld waren de America,s Amisch bevolking die ook ruim aanwezig waren op het speelveldje. Bovendien kon men genieten van het zelf gemaakte gerechten die werden gemaakt door de dorpsbewoners van het dorp en bovendien aan de man werden gebracht met live muziek van de GC Rambles uit Groningen. Op de vrijdagavond stonden er diverse activiteiten op het programma zoals Amerikaans Bierproeverij voor de liefhebbers en een heuse smul BBQ-avond met live muziek van de duo Mag Wel uit Middelstum. Zaterdagmiddag konden de kinderen genieten van diverse speeltoestellen die beschikbaar werden gesteld en zoals gewoonlijk een Rodeostier en andere spelletjes voor de middag. Ook werd er die middag een Cake Bak wedstrijd gehouden wie bakt de lekkerste taart,, avonds was er een liveoptreden van Coverband Level Up. De zondag werd de vierdaagse feestweek afgesloten door een lunchconcert met de muziekvereniging Concordia uit Middelstum.