Open Tuinenmiddag op 30 mei a.s.

Westeremden-Orando organiseert op 30 mei een Open Tuinenmiddag. Hier kun je tal van ideeën opdoen in tuinen – groot en klein – van echte tuinliefhebbers in Westeremden! Ontdek mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, wandel door origineel ontworpen tuinen en bekijk allerlei materialen en toepassingen. Een mooie gelegenheid om andere tuinliefhebbers te ontmoeten, tips en trucs uit te wisselen en vernieuwde ideeën op te doen voor je eigen tuin. De tuinen zijn geopend van 14.00 – 16.00 uur en de entree is vrij.

Er kunnen zich nog mensen melden die hun tuin die dag open willen stellen! Wil jij tuin ook openstellen en ook graag iets vertellen over je tuin? Opgeven kan via orandowesteremden@gmail.com. Wil je je tuin gewoon openstellen? Plaats dan de poster, die iedere dorpsbewoner heeft ontvangen in de brievenbus, op een duidelijk zichtbare plek. Bezoekers weten dan dat ze jouw tuin mogen bezoeken.

We sluiten deze middag af met een gezamenlijke borrel en etentje! Graag opgeven vóór 23 mei via
orandowesteremden@gmail.com. Voor dit onderdeel wordt er een bescheiden bijdrage van € 3,50 gevraagd.