Leerlingen van Abt-emo school bezoeken bouwlocatie

Westeremden- Begin deze week bezochten leerlingen, schoolleiding en peuterleidsters de bouwlocatie van de school in Westeremden. De verbouwing van de oude school is nog in volle gang.


Versterking

Goed is te zien hoe de school versterkt wordt met aanbreng van ‘ribben’ tegen sommige muren en beton op gaas op andere muren. De toiletten zijn net voorzien van een  mooie blauwe gietvloer en frisse witte tegeltjes. Rond april is de afwerking van de school klaar. Daarna wordt het schoolplein nog aangepakt.

Verhuizen? Nog voor de zomervakantie!

De verwachting is dat voor de zomervakantie verhuisd kan worden naar de geheel versterkte/vernieuwde school. De tijdelijke schoolgebouwen aan de Huizinger weg worden dan in de schoolvakantie verwijderd. Schooljaar 2019-2020 wordt dus weer school gegaan op de vertrouwde oude plek. In de toekomst volgt een openingsfeest zodat geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen.