Ontmoetingscentrum Viskenij zoekt nieuwe huurder(s) voor horeca en bedrijfsruimte

Westeremden-Stichting de Viskenij zoekt vanaf nu een nieuwe pachter of meerdere huurders voor het ontmoetingscentrum de Viskenij in Westeremden. Het gebouw bestaat uit een zaal met bar en biljart, een cafetaria en een multifunctionele zaal met bar en keuken.  Het ontmoetingscentrum is als geheel beschikbaar voor een nieuwe uitbater, maar kan ook in delen verhuurd worden. Het horeca gedeelte is kant-en-klaar en zo te gebruiken. (Hoge) investeringen zijn dus niet nodig. De multifunctionele zaal is vrij in te delen en kan zo nodig aangepast worden. Het ontmoetingscentrum heeft een belangrijke sociale functie voor Westeremden en omliggende dorpen. Het gebouw herbergt diverse verenigingen waaronder de biljartclub. Momenteel is het gebouw op vrijdag en zaterdag geopend waarbij op beide dagen de keuken geopend is. Heb je echter een heel ander idee voor de invulling, wil je ook door de week open of wil je iets toevoegen dan staan we daar zeker open voor. De multifunctionele zaal kan ook door de week voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wat zijn de opties:
• Je kan het gehele gebouw als beheerder uitbaten. 
• Je kan de cafetaria en de barzaal samen uitbaten. 
• Je kan de cafetaria uitbaten, bijvoorbeeld op zaterdag van 17:00 tot 21:00  • Je kan de multifunctionele zaal gebruiken als kantoor, ruimte voor zzp’ers, sportzaal, naschoolse opvang, opslag, expositieruimte, of een ander goed idee.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Jan-Willem Brontsema 0644746003
Of u kunt mailen naar stichting@deviskenij.nl

Of kom de december maand langs en kijk zelf!