Mogelijk sluiting weekendcafé Viskenij per 1 Januari 2019

Westeremden- Uitbaatster Sebina Heun  stopt met Jeugdsoos Viskenij . Twee jaar geleden naam Sebina de taken over van Jan en Geertje Visser die na 17 jaar stopten en een nieuwe weg zijn ingeslagen. Na diverse oproepen in de krant is het toen gelukt om een nieuwe beheerster te vinden die het stokje wou overnemen van Jan en Geertje Visser, dat werd uiteindelijk Sebina Heun uit Middelsum .Sebina die de nodige kennis heeft in de horecabranche hoopte op dezelfde voet verder te kunnen gaan als de vorige beheerders, er werden diverse feesten en muziekavonden georganiseerd en andere sportieve evenementen, maar helaas werd het niet wat ze voor ogen had, daarom stopt ze na 2 jaar met pijn in haar hart met de werkzaamheden als beheerster van de Jeugdsoos en cafe-Viskenij per 1 januari 2019. De organisatie van Viskenij zal uit moeten kijken voor een nieuwe vervanger van een zeer mooi gebouw die Westeremden rijk is.