Geen Roet en Veegpieten tijdens de gezellige intocht van Sinterklaas.

Westeremden- Zaterdagmiddag arriveerde Sinterklaas en z, n zwarte pieten in Westeremden. Onderweg naar Westeremden kreeg de goedheiligman motorproblemen met z, n auto, want hij wilde de jeugd verrassen in een brandweer auto, helaas ging deze onderweg stuk. Bij het aankloppen bij een landbouwer werd de auto van de sint als nog naar het dorp gesleept, waar de jeugd inmiddels uit het dorp de sint opwachten. Na een korte toespraak werd de tocht wandelend voorgezet door het dorp, want de jeugd had opdracht gekregen van de sint om zijn parkiet te zoeken want hij was hem kwijt geraakt en werd later op het Dorpsplein terug gevonden. Bij aankomst bij het dorpshuis werd nog even een poging gedaan om de brandweer auto te starten, maar het mocht niet zo zijn. Vervolgens werd de goedheiligman verwelkomt in het dorpshuis waar de kleintjes liedjes zongen en cadeautjes kregen van de sint. Hoe de goedheiligman weer naar zijn logeeradres is gekeerd word geen melding van gemaakt.