Kornhorn wint Beachvolleybaltoernooi in Westeremden.

Westeremden- De jeugdsoos The Young Ones organiseerde zaterdag een Beachvolleybaltoernooi voor iedereen die hier aan mee wilde doen. De organisatie kon negen teams noteren die in drie mans ploeg werden verdeeld. In het begin was het een beetje wennen hoe het spelletje weer gespeeld moest worden, maar al snel kwamen de heren en de dames er achter dat het wel opletten was want de ballen kwamen soms wel erg hard aan

wat nogal pijnlijk was op de polsen voor de deelnemers die het spel nog niet vaak hebben gespeeld. Na een paar ronden hebben gespeeld blonken sommige ploegjes al zeer snel uit tot een heus team wat soms tot zeer verrassende resultaat opleverde. In de finale kwamen de twee beste teams tegen over elkaar te staan, hierbij won het team Korhorn uit Delfzijl met 23 punten tegen de nummer twee het team uit Westeremden de Groot met 16 punten. Na een warme douchebeurt kon men, avonds luisteren naar de heren Jan en Jans die een breed muziek programma ten gehore brachten bij het kampvuur tot in de late uurtjes.