Motortoertocht Viskenij en Orando.

Westeremden- zondag werd er voor de eerste keer een motortoertocht gehouden door de organisatie van Viskenij en dorpsvereniging Orando. Arjan Claus namens Orando en Frits  Zoutsma hebben voor de 36 liefhebbers een mooie route uitgezet door het Groninger land en een stukje Friesland van ongeveer 150 km.Arjan Claus was een beetje verrast dat er zoveel liefhebbers voor de eerste keer samen kwamen in Westeremden, hij had gerekend op maximaal 20 motorliefhebbers, maar er werden nog al wat meer. Enkele personen hebben afgezegd door andere omstandigheden anders was de groep nog groter geweest vertelde Arjan. Zoals gezegd ging de toer via de binnenwegen eerst naar Zoutkamp waar koffie werd aangeboden, en voor de liefhebbers een Visje gekocht kon worden. Daarna ging de toer weer verder door het Lauwersmeer gebied via Friese dorpjes naar Munnekezijl waar men even de benen kon strekken en een sigaret kon roken, voordat we weer verder konden gaan met de toer. Via diverse dorpjes kwamen we weer in Westeremden terecht waar Sabina inmiddels de tafels heeft gedekt en waar het vlees en salades klaar stonden voor de BBQ. Arjan Claus bedankte de aanwezigen en hoopt volgende jaar weer een toer te kunnen uit te zetten samen met Frits en hoopt dan ook op een grote opkomst.