Speelweek Westeremden 2018.

Westeremden – zaterdag 25 t/m 29 augustus startte voor de 24e keer de speelweek in Westeremden. De week had als thema Welcome to the Jungle!.


De zaterdag begon als vanouds met hutten bouwen, in de middag hebben de 43 kinderen de zelf mee gebrachte lunch gehad, maandag konden de kinderen hun jungle hutten verder verfraaien. De maandag gingen de kinderen van groep 6 naar het safaripark in Appingedam. Dinsdag middag gingen de kleintjes naar het sprookjeshof in Zuidlaren. Woensdag stond de Safaritheater Joan op het programma om de kinderen te vermaken. Daarna werden de hutten gekeurd en werd de winnaar bekend gemaakt, onder toezicht van de ouders werden de hutten afgebroken en op een grote stapel gegooid om vervolgens in brand gestoken te worden. Tijdens de grote vuurstapel konden de kinderen tegen een kleine vergoeding broodje hamburger of broodjes echte sprinkhanen kopen en deze bij het vuurstapel op te eten onder toezicht van de brandweer uit Loppersum.