Team CSVH uit Hoogkerk wint Jan Spijk toernooi 2018.

Westeremden- Afgelopen zaterdag vond er een voetbaltoernooi plaats op het speelveldje naast het gebouw Viskenij in Westeremden, beter bekent als Jan Spijk toernooi. Het mooie weer deed vele voetballiefhebbers genieten van een leuk potje voetbal op een klein veld. Op deze warme zaterdagmiddag kwamen maar liefst 17 teams in actie naast het gebouw Viskenij.

Gezien dat het warm was deden de voetballers zich te goed aan rijkelijke gerstenat wat werd gedronken gezien dat het om een sportieve middag ging. Uit eindelijk won CSVH uit Hoogkerk die in de finale moesten opnemen tegen de spelers uit “t Zandt.  Hoogkerk mag de begeerde wisselbeker en voor een jaar mee naar huis nemen. Na een lekkere douchebeurt bij een bewoner naast het gebouw ging het feest weer verder voor de jongeren in en buiten het gebouw waar diverse dj, s de jongeren vermaakten tot in de latere uurtjes.