Leuke activiteiten in Westeremden tijdens de Koningsdag.

Westeremden-Op Koningsdag dit jaar organiseert de dorpsvereniging Orando een traditiegetrouw een activiteit voor jong en oud. Dit jaar is dat de wc/borstel gooien. Een grappig spel waarbij je met een wc-borstel een route gooit door het dorp, hierbij waren uiteindelijk maar 9 teams aanwezig om het spel te spelen. Onderweg kom je verschillende opdrachten tegen. Bij deze knotsgekke spel komt het naast behendigheid ook aan op kennis. De 9 deelnemende teams starten om 2 uur bij het dorpshuis om vervolgens door het dorp diverse opdrachten te vervullen. Het team Hoe  won uiteindelijk de gouden wc-borstel. Na afloop werd er een tombola gehouden voor jong en oud. Gezien dat het uitstekend weer was, viel de opkomst wat tegen. Gelukkig kon het bestuur van Orando terug kijken op een geslaagde middag.