Jaarvergadering Orando 2018

Westeremden-Op vrijdag 16 maart vond de ledenvergadering van dorpsvereniging Orando plaats in Ons Dorpshuis. Naast de bestuursleden waren er 21 leden aanwezig. Dorpsvoorzitter G. Eide presenteerde de diverse activiteiten van Orando in het afgelopen jaar 2017. Ook gaf het bestuur inzicht in de komende activiteiten.  Het financiële verslag over 2017 en de begroting 2018 zijn na toelichting door de penningmeester vastgesteld. Ria van der Ploeg-de Jonge trad deze avond af als bestuurslid van Orando. Zij is door voorzitter Eide zeer bedankt voor haar jarenlange inzet voor Orando. Ria was lange tijd penningmeester van Orando. Als nieuw bestuurslid is Arjan Claus gekozen. Tijdens de vergadering is verder besloten dat er komende zomer een open tuindag wordt gehouden. Westeremden kent juweeltjes van tuinen die zeer de moeite waard zijn. Via deze website en het Wiergat wordt hier verder aandacht aan gegeven.