Alfred Balkema wint Darttoernooi in Westeremden.

                                                                               

Westeremden- Voor de 18`e keer werd er een darttoernooi gehouden in het cultureel centrum Viskenij in Westeremden . 
Hier hebben zich 16 jongeren voor aangemeld om hier aan deel te nemen, Spreekstalmeester Jan Willem Brontsema verwelkomde de jongeren waarna het spel kon beginnen.Al gauw waren de spanningen van de gezichten af te lezen, want iedereen wilde graag de wisselbeker winnen, het werd een spannende avond voor de jongelui. Want in de finale leek het erop dat Andries de Vries uit Stedum de wisselbeker zou winnen, maar Alfred Balkema uit Loppersum bleek toch met wat koelere worpen de winnaar van deze avond te worden. Jan-Willem Brontsema overhandigde de beker aan Alfred namens de jongerencentrum de YoungOnes na een spannende Dartavond.