Geslaagde Spooktocht in Westeremden.

Westeremden – Na weken van voorbereiding door het bestuur van de YoungOnes en diverse vrijwilligers uit het dorp is op zaterdag 13 januari voor de derde keer een Spooktocht gehouden. Met ongeveer 60 deelnemers van jong tot en met oud is het tot een groot succes geworden. Dankzij medewerking van een delegatie uit Appingedam die gerant staan voor een prachtige act kon het niet mis gaan. Om de 20 minuten vertrok een groepje om de anderhalf uur durende spooktocht te beleven. En er viel ook daadwerkelijk veel te beleven en te ervaren. De tocht liep om en door het Dorp Westeremden. De ongeveer 10 vrijwilligers hadden zich verschanst in de bossen, weilanden. Hier werden de deelnemers niet alleen getrakteerd op diverse schrikmomenten, maar ook op mooie scènes met lichteffecten. Na ongeveer anderhalf uur konden de mensen bijkomen en nagenieten van de tocht met een borrel en een hapje. De reacties van de deelnemers waren zeer positief en hebben genoten van het hele gebeuren.