Gebroeders Helmantel vertellen.

Westeremden-Afgelopen woensdagavond vond er radio-opnames plaats bij H. Helmantel. Radio programma de Noordmannen van RTVnoord met Wiebe Klijnstra en Erik Hulsegge gingen in gesprek met de gebroeders Klaas en Henk Helmantel uit Westeremden.

De gebroeders vertellen hun levensverhaal vlak voor kerst, hoe zij thuis en later bekendheid kregen op hun werk en op het sportieve gebied, Klaas wat minder dan Henk, maar ze deden het met veel plezier. Klaas ging als Smid door het leven en werd later vertegenwoordiger voor het bedrijf waar hij voor werkte, Henk werd kunstschilder en heeft binnen en buiten Nederland veel bekendheid gekregen. Het christelijke geloof staat hoog in het vaandel bij de Helmantels en daar praten de beide gebroeders graag over vlak voor kerst. Heeft u het gesprek gemist, dan kunt u het hier als nog beluisteren en vele foto’s die u hier kunt zien.