Wethouder Prins ontvangt eerste exemplaar Dorpsvisie Westeremden.

Westeremden-In een redelijke volle dorpshuis in Westeremden werd donderdagavond de eerste exemplaar Dorpsvisie gepresenteerd door de voorzitter van Orando Geir Eide. Wethouder Pier Prins van gemeente Loppersum kreeg uit de handen van de voorzitter het eerste exemplaar uitgereikt, hierna nam Prins het woord over van de voorzitter.Prins was zeer blij met het eerste exemplaar waar allerlei onderwerpen in voorkomen over de dorpsvisie. Ook het onderzoek groep Buurtkracht heeft hun steentje hierin bijgedragen. Jan Willem Brontsema van buurtkracht gaf een korte impressie over hun onderzoek in het verbeteren van woningen in het dorp, aan dit onderzoek hebben zich 24 bewoners uit het dorp zich aangemeld voor het verbeteren van Energie en het isoleren van hun woning. Na de winter wil Dorpsvisie gaan werken om hun plannen te gaan realiseren zoals diverse wandelpaadjes rond om het dorp waar landeigenaren hun medewerking hebben aan verleend.

Hier kunt u het gesprek als nog beluisteren.