Wie laat zijn boodschappen al bezorgen in Westeremden?

Westeremden-Online je boodschappen bestellen: Dat willen inwoners van Westeremden natuurlijk ook wel eens proberen?. De totale online boodschappen uitgaven in Nederland liggen nu zo rond de €422 miljoen euro per jaar. De waarde van deze totale markt zal over 10 jaar meer dan 3 miljard euro bedragen.Online bestellen kan bij steeds meer supermarkten. Het is hip en bij veel supers in groningen is online boodschappen doen inmiddels dus vrij gangbaar. Je kunt denken aan supermarkten als Albert Heijn, PLUS en COOP. Het grote voordeel van online boodschappen doen is dat het 24/7 kan. Je kunt zelf bestellen wanneer jij dat wilt. De grote vraag is natuurlijk; wat zijn de mogelijkheden voor inwoners van Westeremden?

Bezorgen niet mogelijk
Na een onderzoek gedaan door boodschappenspot.nl blijkt er in Westeremden 1 supermarkt aan huis te bezorgen; dit is PLUS Tuitman uit Middelstum. De verwachting is wel dat Albert Heijn en Jumbo dit op termijn in de regio gaan doen. Omdat veel mensen werken in de nabijgelegen grote steden hebben we daarom onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor het afhalen van boodschappen. Je kunt dan wel gewoon alles online bestellen, maar rijdt bijvoorbeeld uit je werk even langs een afhaalpunt. Je hebt dan alle voordelen van de internet supermarkt, maar kunt alleen niet profiteren van thuisbezorging. We hebben hieronder een aantal mogelijkheden en kosten opgesomd.

Omgeving Groningen en Delfzijl
In de regio hebben we een aantal grote plaatsen bekeken. Op de website van de desbetreffende supermarkt kun je zelf een postcodecheck doen om te kijken of er wellicht bij je werklocatie een filiaal in de buurt zit. De beste mogelijkheid is:

Albert Heijn Loppersum (pick-up-point)
Minimum bestelbedrag: €70
Bezorgkosten: vanaf €3,95
Pick-up point: vanaf €1,50

Bestellen op Jumbo.com
Minimum bestelbedrag: €25
Bezorgkosten: €6,00
Pick-up point: €2,99

Bestellen op Coop.nl
Minimum bestelbedrag: €40
Bezorgkosten: €4,99
Pick-up point: €2,99

Natuurlijk zijn er nog een aantal opties. Een supermarktvergelijken kun je op boodschappenspot.nl eenvoudig doen. Je ziet dan alle gegevens en kosten per supermarkt. Door de zoekfunctie op deze site te gebruiken kun je zelf alle supermarkt filialen in de regio bekijken en onderzoeken of deze op termijn een bezorgservice hebben in Westeremden. Bekijk ook de actuele kortingscodes om te profiteren van extra korting.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!
Lijkt het jou ook zo handig om je boodschappen online te doen bij een super die bezorgt in Westeremden? Ervaar nu zelf de vele voordelen van boodschappen doen op internet. Lijkt dit jou een optie? Waarom zou je het wel of niet doen? Wat zijn volgens jou voordelen of nadelen aan het bestellen van boodschappen? Laat je reactie achter. In ieder geval kan het nog eventjes duren voordat we met z’n allen gebruik kunnen maken van een bezorgservice in Westeremden. Voordat innovatieve nieuwe “internet only” supermarkten zoals Picnic het hoge noorden hebben bereikt, zijn we toch wel een paar jaar verder is de verwachting. De grootste kansen liggen bij Albert Heijn, Jumbo en de COOP.

bekijken en onderzoeken of deze op termijn een bezorgservice hebben in Westeremden. Bekijk ook de actuele kortingscodes om te profiteren van extra korting.