Feestweek 2017: Hippies en Hipsters!

Westeremden– Van 19 t/m 23 juli feestweek 2017!  Een mooi feest waar de iets oudere jeugd van Westeremden zich weer terug kan wanen in de hippie-tijd en kennis maken met de jeugd van tegenwoordig die met een knipoog naar de sixties er weer helemaal “hip” bij lopen. Het terrein naast de Viskenij zal het decor worden van ons eigen kleine “woodstock” festival. De programma is zo goed als rond, dus hoog tijd om daar iets meer over te vertellen:

Woensdag 19 juli: Voor de kleine hipsters en hippies vertier op de kindermiddag: Creatief en muzikaal aan de slag in hippiestijl. de rijdende pop school komt langs en we gaan aan de slag met verf! . Dus kom als hippie of hippster en ook in de kleren die vies mogen worden. Bijdrage is 2 euro. inschrijven vanaf 13.00 uur, we starten om 14.00 uur. Basisschoolleeftijd. Aan het einde van de middag krijgen de kinderen een leuk aandenken mee! S, avonds is er pubquiz in de Tent. Tijdens deze quiz gaan Taems van max. vijfpersonen met elkaar de strijd aan. De vragen gaan over verschillende onderwerpen en je hoeft echt geen hoogleraar te zijn om te winnen. Opgeven kan vooraf bij Jan -Willen Brontsema. ( jwbrontsema@gmail.com) en ook nog ’s avonds tussen 19.30 en 20.00 uur Kosten 5 euro per team. Geen telefoons tijdens de quiz! Start om 20.00 uur

Donderdag 20 juli: Vanuit alle straten en streken van Westeremden komen foodtrucks aar het festivalterrein. Een gezellige avond, genieten van lekker eten van dorpsgenoten, een drankje uit de tent en bijkletsen met elkaar. Nog oude LP.s op de zolder uit de goede ouwe tijd? Neem ze mee! En schroom je niet om ook je oude hippiepak weer eens aan te trekken. Voel je de behoefte, dan is er een klein open podium om je artistieke kant te laten zien. Twee dorpsgenoten zijn al geboekt. Aanvang 18.00 uur.

Vrijdag 21 juli: We luiden het weekend in met de vrijdagmiddagborrel! De patatkar is open voor een goede bodem, zodat de liefhebbers van een mooie biertje de bierproeverij tot een goed einde kunnen brengen. De borrel start om 16.30 uur. Deelnemen aan de proeverij kan tussen 18.00 uur en 19.30 uur. Met dit mooie voorprogramma zijn we vast prima in de stemming voor onze Grunniger held: Erwin de Vries! Aanvang 20.00 uur Kosten: bierproeven ( voor wie wil ) kost 10 euro voor vijf speciaal biertjes, entree Erwin de Vries 7.50 euro.

Zaterdag 22 juli: Met de hoofd en het lijf nog vol van de eerste dagen van de feestweek beginnen we de dag met een ontspannende yoga-workshop. Onder professionele begeleiding kun je op je eigen matje of handdoek lichaam en geest weer in balans brengen. Iedereen is welkom, jong en oud! Aanvang 10.30 uur. Na afloop drinken we samen kop thee. vrijwillige bijdrage. De sport en ijsvereniging zorgt traditiegetrouw voor sportieve zaterdagmiddag. De middag zal bestaan uit een zeskamp met een mega verassing. , Avonds Band in de tent! Coverband Switch staat garant voor een super feestavond. Dak er af, voetjes van de vloer. Aanvang 20.30 uur. Gezellig met z,n allen in de tent met mooie muziek die iedereen wel kent. Entree 7.50 euro

Zondag 23 juli: Ook dit jaar verzorgt de Ezel – commissie een afsluitende gezamenlijke ontmoetingsdienst met lunch. Combikaart: Kom je zoveel op vrijdagavond naar Erwin de Vries als zaterdagavond naar Switch, dan kun je i.p.v. twee losse entreekaarten een combikaart kopen voor 12.00 euro.

Korte terug blik 2015 de Stille Straathap.