De OGERS ( Stedum) wint bokaal 2017.

Westeremden– Zaterdagmiddag hield de jeugdsoos de YoungOnes een dorpen voetbalwedstrijd op het speelveldje naast het gebouw Viskenij in Westeremden.De voetbalclinic beter gezegd Jan Spijk toernooi word ieder jaar gehouden in Westeremden waar diverse dorpen aan deelnemen, ook dit jaar kon men diverse dorpen verwelkomen op het geweldige voetbalevenement. Gezien dat het weer, morgens wat tegen viel, lag er toch een prachtig tapijt waar men op kon voetbalen. De heren en de enkele dames die mee deden maakten er een spannende middag van. Uit eindelijk bleven T,Zandt en de OGERS uit (Stedum) over en gingen gezamenlijk de strijd aan voor de Bokaal. Uit eindelijk wint Stedum de bokaal door Penalty schieten, derde werd de team Westerhuis uit Westeremden. De organisatie de YoungOnes kon terug kijken op een geslaagde middag en hoopt volgend jaar weer op veel deelname aan dit prachtige evenement.

uitslag;

1- De OGERS ( Stedum)                                                                                                     2- T, Zandt                                                                                                                         3- Team Westerhuis