Nieuwe Uitbaatsters voor Viskenij.

Westeremden– Viskenij heeft nieuwe uitbaatsters gevonden voor de weekendkroeg en de Jeugdsoos. De twee dames Sebina Fluks 33 en Elske Doff 43 hebben de stap genomen om het café op een gezellige manier voort te zetten net als Jan en Geertje Visser het deden. De dames die uit Middelstum en Uithuizermeeden komen zien de toekomst met veel plezier tegemoet. Aan ervaring is geen gebrek vertelde Sebrina, we hebben beiden jaren gewerkt in 538 in Uithuizen en zijn goed ingeburgerd in het Horeca leven. Elske en ik doen de bar bediening en in de keuken zullen altijd twee dames aanwezig zijn, zo kunnen wij twee altijd gezellig de gasten te woord staan. Zo willen de beide dames eerst de vaste gasten een beetje leren kennen en dan zal er in september een officiële opening worden gehouden voor de dorpsbewoners en daar buiten.