Twee zaterdagen grasbaanrace in Westeremden.

Westeremden– Zaterdagmiddag hield de SBW stichting baansport uit Westeremden een club wedstrijd op het mooie sportpark in Westeremden.Gezien dat het weer uitstekend was kwam er nogal wat publiek op af om de jeugd in actie te zien. Ook Mans Engel uit het wierde dorpje mocht zijn opwachting weer maken in de senioren klasse. Gezien dat de heren en de dames er een spannende middag van hebben gemaakt, heeft zich geen noemenswaardig ongelukken voor gedaan, alleen een schaafwond en een blauwe plek. Hierbij kon het bestuur terug kijken op een geslaagde dag. Volgende week is de VTBM klasse aan het beurt, dit zijn de grotere jongens die voor heel wat spektakel kunnen zorgen. Het bestuur hoopt dan ook net als vandaag op veel publiek want het is echt de moeite waard om deze heren in actie te zien op het sportpark in Westeremden. Aanvang is dan om twaalf uur.