Westeremden neemt afscheid van uitbaters café Viskenij.

Westeremden-Uitbaters Jan en Geertje Visser hebben zaterdag afscheid genomen van hun vaste klanten en de dorpsbewoners uit Westeremden. In het volle café Viskenij was het komen en gaan van mensen die Jan en Geertje een warm hart toe wensen met hun nieuwe uitdaging in Overijssel. Naast Jan en Geertje neemt ook Elly Kamminga de zus van Geertje afscheid, Elly was samen met Schelte Slager vele jaren de vaste kracht in de keuken. De beide uitbaters kregen van diverse mensen leuke presentjes aangeboden zoals van de verenigingen uit het Dorp waar Jan Visser nou betrokken was geweest. Jan die altijd goed uit de voeten kan met de microfoon bedankte de aanwezigen voor hun bezoek, verder wenst Jan de stichting veel sterkte met het vinden van een nieuwe uitbater(s) van het café Viskenij.