Zondagsconcert in de Boazkerk van Westeremden.

Westeremden – Zondagmiddag speelde de Filofonisch Orkest uit Groningen in de Boazkerk van Westeremden . Het kleine orkest heeft een bijzondere samenstelling: het bestaat uit hout- en koperblazers, een slagwerker/zanger/presentator en een pianist. Libbe Oosterman geeft als dirigent leiding aan het geheel. Het repertoire bestaat uit verrassend bewerkte composities van componisten als Ennio Morricone, Astor Piazzola, Rob Spelberg, Brahms en bevat verder speciaal voor het orkest geschreven werken van Piet Ebbers, Libbe Oosterman. Al meer dan een kwart eeuw treedt het Filofonisch Orkest op met veel plezier in kerkjes, kroegen, schuren en theaterzaaltjes, waarbij steeds de presentator de stukken op geheel humoristische manier introduceert. Daarom beloofde het dan ook een bijzonder concert te worden in de Boazkerk waarvan de bezoekers met volle tuigen van hebben genoten.