Viskenij zoekt nieuwe beheerder(ders).

Westeremden- Beheerders Jan en Geertje Visser uit Westeremden stoppen met het ontmoetingscentrum Viskenij. De familie Visser hebben zeventien jaar geleden het jongerencentrum overgenomen, het jongerencentrum verkeerde toen in slechte staat en voldeed niet meer aan de eisen. Er werd toen overleg gepleegd met de gemeente om er een nieuw gebouw te mogen plaatsen. Na diverse vergaderingen kregen de beheerders groen licht van de gemeente en kon er gebouwd worden. Het gebouw werd door een aannemer geplaatst en de afwerking werd door diverse vrijwilligers uit het dorp tot een echte gezellige ontmoetingscentrum gemaakt. In het café gedeelte vond vrijdagavond een biljartavond plaats en in de andere zaal kwamen de jongeren uit het dorp samen om te darten of andere bezigheden te doen. Zaterdags was het café open voor de bezoekers die kwamen te eten of een versnapering te nemen. Nu na zeventien jaar nemen Jan en Geertje met pijn in hun hard afscheid van hun geliefde hobby, want ze gaan verhuizen naar Drenthe waar ze gaan wonen en een nieuwe uitdagingen aangaan. Nu de beheerders verhuizen zal er gezocht moeten worden naar een nieuwe uitbater om de gezellige ontmoetingscentrum voort te zetten.