Open dag begraafplaats.

Westeremden- Vrijwilligers uit Westeremden hebben afgelopen zaterdag een open dag georganiseerd voor de dorpsbewoners. Hierbij kon men het werk zien wat de vrijwilligers uit het dorp hebben gepresteerd de afgelopen tijd op het kerkhof. 0000000000Ook wethouder Pier Prins was hierbij aanwezig om het vele werk te zien. Prins was ook aanwezig toen de vrijwilligers vorig jaar voor het eerst begonnen met het schoonmaken van de graven. Nu bijna een jaar later keerde hij terug. Hij sprak grote waardering uit wat de vrijwilligers de laatste tijd hebben verricht. De vrijwilligers kregen vorig jaar nog een demonstratie hoe een groep uit Loppersum het werk verrichten en dat doen ze al enige jaren met succes. Nu is ook Westeremden begonnen om hun graven te gaan herstellen en dat mag gezien worden.