Boerengolf seizoen zit er weer op.

Westeremden- De liefhebbers van boerengolf hebben woensdagavond hun laatste wedstrijd gespeeld. Iedere week gaat er een groepje mensen uit het dorp een competitie aan wie in zo weinig mogelijke beurten het balletje in een putje kan slaan, en dat gebeurt met een lage stok met een klompje er aan. 11Dat het spelletje populair is blijkt wel, want ze spelen het spelletje al ruim 8 jaar, en de deelnemers gaan iedere woensdagavond met plezier aan de slag. Soms beland een bal wel eens in de sloot, en dat wordt dan weer met een lange stok op het droge gelegd en gaat het spelletje weer verder.11001 Nu de herfst weer voor de deur staat is de competitie ook ten einde gekomen voor dit jaar. En zal de winnaar van de competitie binnenkort bekend gemaakt worden. Om het ledenaantal volgend jaar wat uit te breiden zoekt het groepje naar gezellige mensen om met frisse moed weer aan de slag te kunnen.

Uitslag mannen.

1 Gert Smit                                                                                                                 2 Jaap Smit                                                                                                               3 Jack Ohsen 

Uitslag Dames

1 Ria van der Ploeg                                                                                                   2 Greet van der Molen                                                                                               3 Jolanda Geurtsen