KinderSpeelweek in Westeremden.

                                              De kleintjes kijken toe.
 

Westeremden – De jaarlijkse kinderspeelweek zit er weer op.

Week voor dat de kinderen weer naar school gaan, werd er voor de basisschoolkinderen een speelweek georganiseerd.1 Het thema dit jaar was Wilt West. Aan de speelweek hebben ongeveer 25 kinderen deel genomen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool. Naast hutten bouwen was er ook plaats voor andere activiteiten voor de jeugd. De speelweek duurde tot en met woensdag 24 augustus daarna werden de hutten gekeurd door een jury en vervolgens afgebroken en op een brandstapel gegooid. Tijdens het vuurspektakel dat door korps 7brandweerlieden uit Loppersum in de gaten werd gehouden kon men genieten van een broodje hamburger bij het vuur die tegen een kleine vergoeding werd aangeboden.speelweeek00000001