Stormvogels uit Stedum wint Jan Spijk Toernooi.

Westeremden- zaterdagmiddag vond bij het culturecentrum Viskenij een voetbaltoernooi plaats.Jan spijk uit Stedum organisator van dit spektakel mocht deze middag voor de 5 keer 15 ploegen uit omringende dorpen welkom heten. Gezien dat het weer de hele middag uitstekend was werd er op een sportieve manier gevoetbald.2 Helaas moesten een paar deelnemers het spel staken door een verzwikte enkel. Ook heeft de organisatie aan de jongere jeugd gedacht, zo was er rond het veld een luchtkasteel en een trapmuurtje geplaatst waar je punten op kon scoren. In de finale moest het team de Stormvogels uit Stedum opnemen tegen de geoliede Django Boys uit Groningen. Na strafschoppen te nemen kwamen de Stormvogels als winnaar uit de bus en nam de wisselbeker22 in ontvangst van Jan Spijk, 2è werden de Django boys uit Groningen en op de 3e`plaats eindigde de ploeg uit Westeremden. De organisatie van de voetbalmiddag keek terug op een geslaagde middag en hoopt volgende jaar weer op een grote opkomst.
https://www.youtube.com/watch?v=YHCRVos8nD0&feature=youtu.be

  12356791011151618202122