Feestelijke opening herinrichting.

Westeremden- De dorpsvereniging Orando heeft een feest georganiseerd voor de dorpsbewoners, dit ter herinrichting van het dorp.Om het feest compleet te maken heeft de organisatie een tentenkamp geplaatst bij het Culturecentrum Viskenij voor activiteiten die middag . klaas 120000000Wethouder Prins van gemeente Loppersum stond even stil bij de ontwikkelingen van het afgelopen tijd die plaats heeft gevonden in het dorp. Ook sprak de wethouder zijn bewondering uit hoe de dorp er nu uitziet. Na de toespraak werd er s,middags een bbq aangeboden door de gemeente aan de dorpsbewoners. Als afsluiting werd er bij de tentenkamp een poezie en een hoorspel gehouden metpier2000000000 muziek , zo ook was burgermeester Rodenboog aanwezig om een voordracht te doen met wat droge humor. De avond werd afgesloten met muziek van songwriter Alland Folkersma.