Koos Visser benoemt als erelid van KINEA .

Westeremden – Koos Visser is benoemd tot erelid van toneelvereniging Kinea.Visser die samen met Joop Smit † een komische duo vormden heeft jaren het dorpshuis doen schudden van het lachen. De bekendste toneelstukken waren Herrie in het Hospitaal en Rumoer in een kleine wereld. 4106-1024x677Naast het toneelspelen was Koos ook actief bij de Sportvereniging waar hij 25 jaar actief was, in de wintermaanden was koos veel te vinden op het ijsbaan waar hij allerlei klusjes voor z,n rekening nam. Ook in Orando en in Baansport heeft hij z, n nodige steentje bij gedragen. In de zomermaanden was koos samen met Joop Smit actief in het wandelen, de twee heren hebben samen jaren de vierdaagse van Nijmegen gelopen, de opbrengst hiervan ging naar een goed doel.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Helaas heeft het actieve leven van koos z, n nodige sporen achter gelaten, door ziekte is het niet meer mogelijk om aan allerlei activiteiten mee te doen zo ook het toneelspelen is niet meer mogelijk. Van de voorzitter van de toneelvereniging Willeke Slager kreeg koos een tuinbankje aangeboden voor zijn bijdrage die hij heeft verricht al die jaren.