Open Ochtend voor de Abt Emo School.

school1

Open Ochtend De Peutersoos en Abt Emo School.

WESTEREMDEN- Peuterspeelzaal De Peutersoos en Openbare Dalton Basisschool Abt Emo hielden vrijdag vanaf  10.00 uur een open ochtend.

Iedereen die nieuwsgierig is naar wat er zoal gebeurt op de school en op de peuterspeelzaal in Westeremden was welkom. De Peutersoos is een officiële peuterspeelzaal, met een bijzonder tintje. Het is een vereniging, die volledig draait opdomkopen ouders en vrijwilligers. De soos is gehuisvest in de openbare basisschool Abt Emo. De Abt Emo school is ook een school met een bijzonder tintje. Het is een school voor Daltononderwijs. Samen met de Wilgenstee in Zeerijp en de Zandplaat in `t Zandt vormt ze de eerste netwerkschool van Nederland.
Drie dorpsscholen met drie karakters, met binnenkort één onderwijsteam en één directeur onder de vlag van onderwijsstichting Marenland.