Krantenbezorger Aries Bottema stopt.

Westeremden- Krantenbezorger Aries Bottema uit Garsthuizen stopt met het bezorgen van kranten bij de mensen thuis. Aries Bottema deed dit al vanaf 2009 in Westeremden en in Garsthuizen, maar door een ziekte die hij al diverse jaren heeft, kon hij van de ene dag op de andere dag niet meer uit z, n bed komen. Dat was een behoorlijke klap vertelde Aries, de medicijnen die ik toen hebaries-2 gekregen van de doktoren heeft niet of nauwelijks hun werking gedaan of was misschien niet sterk genoeg voor mij. Voor mij breekt er nu een zware tijd aan, ik zal regelmatig naar het ziekenhuis moeten voor een kuur en dan maar afwachten of het allemaal goed komt. Maar ik wil vooral de mensen in Westeremden bedanken voor hun gastvrijheid die ik in die jaren heb gekregen van diverse mensen uit het dorp. Ik heb het altijd met plezier gedaan, maar soms was het echt afzien, maar ik kreeg er wel een behoorlijke conditie er van.
Daarom zeg ik bedankt Westeremden.

Aries Bottema.