Ouders uit Westeremden aan de slag bij de speeltuin tijdens NLDoet.

copyWesteremden – Voorzitter van Orando Geir Eide en ouders uit het dorp steken hun handen uit de mouwen en doen op zaterdag 12 maart mee aan NL DOET.
Zaterdagmorgen om 10.00 uur gingen de ouders aan de slag bij de speeltuin. Want de speeltuin heeft een opfrisbeurt nodig, toestellen werden ontdaan van groene aanslag, zo werden er tegels onder enkele toestellen verwijderd en schoongemaakt. De jeugd ging s, middag aan de slag in het dorp om zwerfafval te verzamelen en kregen na afloop een presentje als waardering voor hun werk, want er werd voor 49 kilo aan zwerfafval verzameld.
Op 11 en 12 maart organiseert het Oranje Fonds samen met duizenden organisatie in het land NL DOET. De grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Ook de gemeente Loppersum kan niet zonder haar vrijwilligers. Om het goede werk van NL DOET te ondersteunen, levert het college van burgemeester en wethouders daarom een actieve bijdrage aan NL DOET.

12348310112