Westeremden is beklinkerd.

Westeremden- Na drie jaar werkzaamheden in Westeremden is het dorp eindelijk beklinkerd .Het dorp heeft een volledige metamorfose ondergaan, zo zijn de buitenwegen voorzien van een nieuwe riolering en zijn de wegen opnieuw geasfalteerd. Ook de oude straatverlichting is volledig voorzien van nieuwe ledlampen waardoor alles beter verlicht wordt. De kern van het dorp is volledig in oude stijl teruggebracht, zo zijn de straten in het dorp voorzien door architect gekozen gele stenen .Ook hier is de riolering vernieuwd ,de nieuwe straatlantaarns die in oude stijl zijn, geven een mooi geheel. Ook het Dorpsplein is op de schop gegaan, zo heeft de betonnen klinkers plaats gemaakt voor oude rode stenen. De bewoners kunnen trots zijn op hun dorp die volledig een metamorfose heeft ondergaan.162