Pakjesbezorger Andrè gaat weg.

De mensen uit de omgeving van Spijk en Loppersum zijn bezorgd om ‘Pakje André’.Westeremden- De vaste pakjesbezorger wordt ingehuurd door PostNL en krijgt van zijn opdrachtgever een nieuwe wijk toegewezen: het Drentse Hooghalen.
André, die zelf liever niet voor de microfoon wil verschijnen, zegt het erg jammer te vinden: ‘Dit is gewoon balen. Ik rij al meer dan twaalf jaar rond in dit gebied, ik woon in Spijk. Ik ken iedereen en iedereen kent mij.’ Ouwehoeren en kopje koffie De band die hij met iedereen heeft opgebouwd wil hij niet verliezen: ‘Elke dag maak je een praatje, beetje ouwehoeren, soms een kopje koffie, dat is mooi en dat raak ik nu kwijt.‘ Maar goed, ik wil niet teveel kwijt, want ik weet niet hoe PostNL hierop reageert. Straks denken ze dat ik slecht over het bedrijf denk. Dat is niet zo en dat wil ik ook niet.’