Grote verbouwing bij tweewielerhuis Mans Engel .

Het afgelopen jaar zijn er bij Tweewielerhuis Mans Engel al diverse wijzigingen in de bedrijfsvoering geweest.
Sommige in het zicht van eenieder die het wil zien, maar ook vele veranderingen buiten gezichtsveld van de toevallige passant.
Winkel en werkplaats
Gedurende 2015 hebben er interne verhuizingen plaatsgevonden van het magazijn en het magazijn en de winkel. Beide zijn nu verplaats in het pand en daarom zullen de bedrijfsactiviteiten verder worden voortgezet. We stoppen dus NIET met de winkel!!! Ook de werkplaats blijft gewoon open voor reparaties, onderhoud, laswerk, draai en freeswerk enz.

De vroegere werkplaatsdeur is nu de hoofdingang voor werkplaats en winkel geworden. Wat verder word gewijzigd is het feit dat wij geen voorraden fietsen meer zullen verkopen. Bestellen kan natuurlijk altijd ! De fietsreparaties zullen echter, zoals vermeld, gewoon door blijven gaan.
winkel Mans.