prijsuitreiking Klompjegolf 2015

1WesteremdenHet golfseizoen is al een tijd voorbij, maar de prijsuitreiking moest nog altijd plaats vinden. We kwamen als deelnemers bij elkaar in het ijsbaangebouw voor een afsluiting van het seizoen en natuurlijk, heel belangrijk.de prijsuitreiking. Wie heeft de minste punten, want dat is waar het omgaat. De bal zo snel mogelijk putten. We hebben een seizoen gehad met prachtige avonden, maar ook waterballet, waarbij je de bal niet van plaats kreeg. Ook dat heeft zijn charme, alhoewel natte voeten!  2 december was het zover. De prijsuitreiking. Jan Visser heette ons welkom en Jack Ohlsen mocht de winnaars bekend maken. Wat een spanning.

Bij vrouwen:

Nr 1 Clara Sietsema, 2 Ria van der Ploeg.

Bij de heren :

Nr 1 Gert Smit en 2 Jaap Smit.

Alle vier de winnaars kregen een vleesprijs: braadworst of Karbonade.

Verder kregen Elly Kamminga en Schelte Slager een bos bloemen voor het verzorgen van de catering.

Tekst Ria van der Ploeg

Foto Koos Meijer