Team Camilla Jongst en de Mannen wint pupQuiz 2015

Westeremden – Zaterdagavond werd voor de derde keer een pup Quiz gehouden in het cultureel centrum  Viskenij in Westeremden.
De spreekstalmeesters André Swieringa en Jan Willem Brontsema heetten iedereen van harte welkom. Er waren deze avond negen teams die met elkaar de strijd aan gingen, de een nog fanatieker dan de ander. Echter stond een ding centraal bij iedereen en dat was de gezelligheid . In het spannende spel moesten de deelnemers vragen beantwoorden en geluidsfragmenten herkennen. Na acht ronden over de hele avond gespeeld te hebben kwam het team van Carmilla Jongst en de mannen als winnaar uit de bus de laatste nam de hoofdprijs in ontvangst die bestond uit vlees prijzen . Het winnende Team bestond uit: Camilla ,Diederik ,Jan ,Juan
,Gert Jan . Zoals gezegd was het weer een gezellige avond in de Viskenij van Westeremden .


2 (1)237 (1)96 (1)11131415172022

2425272816