Snipperneiske met een knipoog.

vakantie-vol

Ik ga op reis en neem mee……..

Elk jaar gaan ze met de familie een gezellig weekend weg. Zo ook dit jaar, Het was vrijdag en hij liep af en aan om al die tassen van z, n vrouw in de auto te laden. Moeten we dit allemaal mee? Brood, vlees, koffie, koffiezetapparaat, drinken, vlees……. is daar geen supermarkt? Vervolgens parkeerde hij de auto bij de zus van z, n vrouw. Toen hij daar ook af en aan moest lopen, verloor hij langzaam zijn geduld.

De buurvrouw kwam even poolshoogte nemen … moet je dat allemaal mee vroeg ze? E daar barste de bom..brood.. koffiezetapparaat. Thee, drinken, vlees en we moeten zelf ook nog met de auto. Hij zag het even niet meer zitten. Nog 1 persoon werd opgehaald. Achterin met de boodschappen op de schoot reden ze naar hu vakantiebestemming. En onderweg zat de vakantiesfeer er gelukkig snel in.

Toen ze aankwamen was hij toch wel blij met de meegenomen waren, Een vers gezet kopje koffie uit de apparaat smaakt toch beter dan een Senseo op locatie . Dus werden de tassen gelaagd, de koffie gepakt.de waterkan gevuld en het knopje ingedrukt. Maar er kwam geen koffie … hoe kan dit nou??? Het apparaat werd aan alle kanten bekeken. Maar helaas het apparaat had de verhuizing niet overleefd.vakantie