Definitief – ontwerp Dorpsplein en het Haventerrein.

13Westeremden- Maandagmiddag werd het definitief plan gepresenteerd aan de dorpsbewoners van Westeremden over de inrichting van de Dorpsplein en het Haventerrein. De bewoners konden alvast kennis nemen hoe de werkzaamheden straks in november verricht zal worden. Ook zal de laatste deel Pastorieweg en de Kosterijweg naar Huizingeweg worden vernieuwd met asfalt, op aandringen van enkele dorpsbewoners van de Kosterijweg zal er afgezien worden van asfalt, maar zal het belegd worden met beklinkeren tot en met aan de Huizingeweg. Hierbij zal het trottoir (deels)aan de Huizingeweg en Pastorieweg plaatst maken voor beklinkingen. Aannemer Stienstra zal dinsdag 29/9/2015 begin maken met de werkzaamheden, hierbij zal het verkeer omgeleid worden op aan gegeven borden.

191112141718204613