Martin van Waardenberg speelt in de nieuwe serie Tour de Force

5

Westeremden- Martin van Waardenberg speelt de hoofdrol in de nieuwe aflevering van DEAL de serie: Tour de Force. De fietsontwerper Eelco Duut gespeeld door Martin Waardenburg maakt heel wat grappige situaties mee in het dorp, zo is de tweewielercentrum Mans Engel het decor waar Martin z,n fietsenzaak heeft. Het verhaal draait om een ongedurige fietsontwerper, die tijdens een te vroeg uitgevoerde testrit zijn elektrische beachcruiser total loss rijdt. De veeleisende mentor laat echter de jongen vallen met wie hij maandenlang aan de e-bike heeft gewerkt. Met hulp van twee vrienden wordt in een hightech garage voor vrachtwagens getracht een nieuw ontwerp te realiseren, om alsnog te kunnen schitteren op een ‘e-bike-event’.
Tijdens de race tegen de klok zet een essentieel onderdeel dat ontbreekt de onderlinge verhoudingen wederom op scherp. De première vindt plaats op 25 september tijdens de opening van het nieuwe Noorderpoort-gebouw voor de opleidingen ‘automotive & logistiek’.

12354