Orando 50 jaar Fietstocht.

10

Westeremden-Orando houd haar jaarlijkse fietstocht.
Na een week van fietsvierdaagse houd ook Orando haar jaarlijkse fietstocht.Want het is alweer 50 jaar geleden dat er voor eerst een fietstocht werd gehouden.Daarom gingen 25 fietsfanaten vrijdagavond om 7 uur van start bij het dorpshuis,het weer leek goed gezind maar buiten Westeremden kreeg men een buitje te verwerken maar dat stelde niet veel voor en werd er koers gezet naar Loppersum. Onderweg zal er koffie en fris worden aangeboden door Jan en Jantje Dijkema die de fietsfanaten halverwege hun koers opwachten,daarna zal er weer koers gezet worden naar het Dorpshuis waar men nog even kan bij komen van het fietsen onder het genot van een drankje en een hapje.

image

Klik op de foto voor vergroting .

913567101112141517