Grasbaanrace in Westeremden

3

Westeremden- Twee weken Grasbaanrace op het sportpark van Westeremden was een lust om naar te kijken.
Op de eerste zaterdag was er al veel strijd te bespeuren bij de rijders en zo was het vandaag ook op de uitstekende baan van Westeremden . Vandaag was er een VTBM clubwedstrijd en ondanks de regen van de afgelopen dagen lag de baan er perfect bij. Zo konden de toekomstige rijders (Toppers in de dop ) hun opwachting maken.de heren gaven elkaar geen duimbreedte toe en streden net als de oudere heren om een plaatsje op het podium. Ook in de Senioren klasse werd fel geknokt om een podiumplaats en dat kostte bij sommige rijders wel eens een plaatsje op het podium. Ernstige ongelukken bleven uit hoewel er af en toe een rijder onderuit ging, werd deze door de EHBO-post gecontroleerd zodat hij of zij de race weer kon hervatten. Publiek was er niet veel gezien door weersomstandigheden, maar de mensen die er wel waren kregen een spannende race te zien. Zo werd in de categorie 50 cc Toppers in de Dop Op plaats 1 Bern Mokel 2 Ronan Pera 3 Jafaro hazeveld. In de categorie Shorttrack ST 1 werd  Meindert de Vries nummer 1 en op de 2 plaats kwam Richard Dol en op de 3 plaats kwam Frank Hamming. Thuisrijder Willian Hoekstra uit Westeremden kwam niet verder dan de 4 plaats.135689111416171819202123242526272829303132346162